Otroški stol FROC


229,00 

Froc je nastavljiv otroški stol za hranjenje za vse navihane froce in nič manj navihane starše. Odlikujejo ga bistre rešitve, izredna stabilnost in naravni materiali.

  • Od 3 leta starosti in vse do 10 leta starosti (Za otroke mlajše od treh let je na voljo Froc Baby set, ki se namesti na sedalni del stola Froc)
  • Barva: Bela / Natur, Material: Bukov les
  • V celoti narejen v Sloveniji
  • 5 Let garancije
  • Brezplačna dostava
Šifra: Ni na voljo Kategoriji: ,

Opis

Otroški stol za hranjenje Froc je nastavljiv otroški stol za navihane otroke in nič manj navihane starše. Odlikujejo ga bistre rešitve, izredna stabilnost in naravni materiali.

Kaj so glavne značilnosti otroškega stolčka Froc:

1. Izredna stabilnost

Uspešno je prestal strogo testiranje na ljubljanski univerzi, dnevno pa ga uporablja na tisoče otrok doma. Varnost otrok je daleč najpomembnejša, zato je Froc izdelan na eni masivni nogi s štiritočkovnim križem. Na ta način zagotavlja, da je težišče vedno v središču stola, kar zagotavlja izredno stabilnost tudi ob močnem naslanjanju, plezanju na nožni naslon in drugih vragolijah. Stol je pridobil certifikat za varnost po standardih SIST EN-14988-1 in 14988-2.

2. Popolnoma prilagodljiv

Edini leseni otroški stol, ki se lahko prilagaja v treh točkah:

  • Ledveni del
  • Nožni del
  • Sedalni del

Froc raste z vašim frocom, saj ga bo s pridom uporabljal od 6. meseca pa vse do 10. leta starosti. Froc se vašemu otroku prilagaja s tremi preprostimi nastavitvami. Nastaviti je moč višino od tal, višino nožnega naslona in položaj hrbtnega naslona. Ko otrok ne potrebuje več varovala okrog sedala, ga enostavno odstranite. Otroški stol Froc je primeren od otrokovega 6. meseca starosti in vse do 10. leta starosti.

3. Praktičen

Froc je eden izmed najmanjših otroških stolov na trgu, to pa mu omogoča izredno prednost, saj je zaradi te funkcionalnosti izredno praktičen, še posebej primeren tudi za manjša stanovanja. Zaradi njegove praktičnosti ga zlahka pospravimo pod mizo in tako zavzame zelo malo prostora.

4. Večkrat nagrajen & 100% naraven stol

Froc je plod domačega znanja, saj je v celoti razvit, oblikovan in izdelan v Sloveniji. Froc je prejel že številne nagrade, tako na domačem kot tujem trgu.

5. Lastnosti stola

Material: Bukev
Širina stola: 54 cm
Globina stola: 52 cm
Višina sedalnega dela: od 44 cm do 67 cm

Dodatne informacije

barva

, , ,