To To vlažni toaletni papir, 60kos


1,79 

to.to vlažni toaletni papir s pantenolom in ognjičem je namenjen čiščenju otroške ritke po uporabi kahlice ali stranišča. Z njim lahko učinkovito očistite tudi ritko dojenčka v pleničkah. Vlažni papir bo otroško kožo nežno očistil, jo pomiril in jo navlažil.

Kategoriji: ,

Opis

Vlažni wc papir to.to je v obliki robčkov/lističev iz Airlaid materiala, kar pomeni, da gre dejansko za celulozo oziroma papir in ne netkano vlaknovino. Papir je navlažen z nežno vlažno formulo, ki vsebuje pantenol in ognjič. Kot vlažni robčki tudi wc papir ne vsebuje parfuma in parabenov. Izdelek je 100 % BIORAZGRADLJIV in ga lahko odvržete v straniščno školjko – JE SPLAKLJIV.
FLASHABLE & BIODEGRADABLE
NAČIN UPORABE
Opozorilo: kljub temu, da je papir dimenzijsko majhen in narejen iz biorazgradljivega materiala, priporočamo, da se po uporabi v straniščno školjko ne odvrže več kot 5 lističev naenkrat. Papirja se ne sme odvreči v stranišče s črpalnim ali filtrirnim sistemom.
SPECIFIKACIJA IZDELKA
Sestava/Ingredients: Aqua, Glycerin, Phenoxyethanol, Propylene Glycol, Coco Glucoside, Panthenol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Polyquaternium-6, Calendula Officinalis Flower Extract.
– sestava: 100 % Airlaid
– površinska masa: 52 g/m²
– certifikat: PEFC
– PH vrednost: 4,5-5,5
– rok uporabe: 30 mesecev od roka izdelave
– dimenzija papirja: 110 x 200 mm
– teža: 1,1 g
LASTNOSTI IZDELKA
+ pantenol & ognjič
+ 0% parfuma & parabenov
+ 100 % biorazgradljiv in spakljiv