Bambo biorazgradljivi vlažni čistilni robčki


1,99 4,99 

Izdelani so iz 100-odstotne viskoze. Namenjeni so čiščenju brez uporabe vode in mila. Primerni so za vse predele in tipe otrokove kože – tudi za občutljiv otroški obraz ali razdraženo dojenčkovo ritko. Shranjeni so v priročnem pakiranju, ki omogoča rokovanje z eno roko. Primerni so za uporabo doma in na poti.

Priporočen način uporabe: Očistite lahko skoraj vse in to kadar koli in kjer koli. Samo za zunanjo uporabo. Preprečite stik z očmi.

Ko gre za vašega otroka, je le najboljše dovolj dobro.
BECAUSE YOU CARE

Šifra: Ni na voljo Kategoriji: ,

Opis

Biorazgradljivi vlažni čistilni robčki Bambo Nature so nepogrešljivi na vsaki previjalni mizi, v vsaki torbi za previjanje, torbici, potovalki, košari za piknik – kamor koli se z dojenčkom odpravite. Naši vlažni čistilni robčki so prijazni do kože in izdelani iz mehke, trajnostne viskoze. Uporabljamo jih lahko za čiščenje celega telesa. So dermatološko testirani in ne vsebujejo parfumov in barvil. Na voljo so v dveh velikostih pakiranja (po 50 kosov ali 10 kosov). Predstavljajo dobro alternativo vodi in milu.  Robčki so veganski izdelek in ne vsebujejo sestavin živalskega izvora, temveč le naravne in ekološke sestavine, pridobljene iz rastlin.

So skladni s certifikacijskimi standardi »ECOCERT Cosmos«, ekološko oznako »Nordic Swan Ecolabel« in potrdilom danskega združenja za astmo in alergije »Asthma Allergy Nordic« ter predstavljajo trajnostno in varno izbiro za vašega dojenčka in za okolje.

 

  • Biorazgradljivi
  • Nežni in mehki
  • Prijazni do kože (brez parfumov in barvil)
  • NOVO pakiranje z manj plastike v pokrovčku in foliji

Dodatne informacije

kom

10, 50