Bambo losjon za telo


4,99 

Vsebina: 100 ml

23 % vseh sestavin losjona za telo prihaja iz ekološkega kmetijstva. Krasi ga zaščitni znak lisičke. Nanašamo ga na suho in čisto kožo. Namenjen je zadrževanju vlage v koži – tako lahko na naraven način poskrbite za dobro navlažitev kože, brez nepotrebnih dodatkov.

Priporočena uporaba: Majhna količina izdelka zadostuje za optimalen rezultat! Vsakodnevna uporaba vam zagotovi normalno in zdravo stanje kože. Samo za zunanjo uporabo. Preprečite stik z očmi.

* Sestavine iz ekološkega kmetijstva.
** Narejeno z uporabo organskih sestavin.

Ko gre za vašega otroka, je le najboljše dovolj dobro.
BECAUSE YOU CARE

Kategoriji: ,

Opis

Losjon za telo Bambo Nature je nežen in pomirjujoč vlažilni losjon za vašega dojenčka s 23% vsebnostjo lipidov, ki poskrbi za zdravje in mehkobo dojenčkove kože. Losjon za telo je ekološko certificiran, dermatološko testiran ter ne vsebuje parfumov in barvil. Losjon za telo je veganski izdelek in ne vsebuje sestavin živalskega izvora, temveč le naravne sestavine, ki so rastlinskega izvora.

Je skladen s certifikacijskimi standardi Ecocert COSMOS, ekološko oznako »Nordic Swan Ecolabel« in potrdilom danskega združenja za astmo in alergije »Asthma Allergy Nordic«, kar predstavlja trajnostno in varno izbiro za vašega dojenčka in okolje.

Priporočena uporaba: majhna količina izdelka zadostuje za optimalen rezultat! Vsakodnevna uporaba vam zagotovi normalno in zdravo stanje kože. Samo za zunanjo uporabo. Preprečite stik z očmi.

 

  • Nežen vlažilni losjon za vsakdanjo uporabo
  • Kožo ohranja mehko in jo nahrani
  • Prijazen do kože (brez parfumov in barvil)
  • Vsebuje naravne, veganske in ekološke sestavine
  • Potrjeno prijazen do okolja