Bambo oljna kopel


8,90 

Oljna kopel z zaščitnim znakom sovice, se uporablja kot dodatni tretma pri vseh kožnih obolenjih za katere je značilna nemastna, izsušena, luskava in popokana koža. Primerna je za vse tipe občutljive dojenčkove ali otroške kože (predvsem pri srbeči koži).

Priporočena uporaba: Nekaj kapljic olja dodajte vodi za kopanje; uporablja se ga lahko tudi za zdravljenje temenc ali za nežno masažo po kopanju. Samo za zunanjo uporabo. Preprečite stik z očmi.

* Sestavine iz ekološkega kmetijstva.

Ko gre za vašega otroka, je le najboljše dovolj dobro.
BECAUSE YOU CARE

Šifra: 1000011937 Kategoriji: ,

Opis

Oljna kopel Bambo Nature ostaja klasična in priljubljena izbira za kopanje dojenčka. Blago, vlažilno olje iz kakovostnih, naravnih in ekološko certificiranih sestavin, je dermatološko testirano ter ne vsebuje parfumov in barvil. Oljna kopel je veganski izdelek in ne vsebuje sestavin živalskega izvora, temveč le naravne sestavine, ki so rastlinskega izvora.

Je skladna s certifikacijskimi standardi »Ecocert COSMOS«, ekološko oznako »Nordic Swan Ecolabel« in potrdilom danskega združenja za astmo in alergije »Asthma Allergy Nordic« ter predstavlja trajnostno in varno izbiro za vašega dojenčka in okolje.

Priporočena uporaba: nekaj kapljic olja dodajte vodi za kopanje; uporablja se jo lahko tudi za zdravljenje temenc ali za nežno masažo po kopanju. Samo za zunanjo uporabo. Preprečite stik z očmi.

 

  • Kožo ohranja mehko in zdravo ter jo nahrani
  • Prijazno do kože (brez parfumov in barvil)
  • Vsebuje naravne, veganske in ekološke sestavine
  • Potrjeno prijazno do okolja